Scheduler for Deleting Users by Role not working

Home Forums Bulk Delete Addons Scheduler for Deleting Users by Role Scheduler for Deleting Users by Role not working

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sudar 5 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #10855

    Vadim
    Participant
    Post count: 5

    Scheduler for Deleting Users by Role not working 🙁

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #10879

    Vadim
    Participant
    Post count: 5

    Can you help me?

  • #10949

    Sudar
    Keymaster
    Post count: 380

    Hello Vadim,

    Please check whether WordPress Cron is disabled in your WordPress install.

    Some web hosts disable WP Cron. Where is your site hosted?

  • #10977

    Vadim
    Participant
    Post count: 5
    This reply has been marked as private.
  • #10996

    Sudar
    Keymaster
    Post count: 380

    Hello Vadim,

    Would it be possible to give me access to your WordPress admin?

  • #11309

    Vadim
    Participant
    Post count: 5
    This reply has been marked as private.
  • #11338

    Sudar
    Keymaster
    Post count: 380

    Hello Vadim,

    I am not able to login since I can’t translate the captcha in the login screen.

    Let me know what is the language the captcha is in and I will try to use Google translate.

  • #11398

    Vadim
    Participant
    Post count: 5
    This reply has been marked as private.
  • #11470

    Sudar
    Keymaster
    Post count: 380

    Hello Vadim,

    Finally I was able to log into your server.

    I am able to replicate the exact issue that you are facing in your server but I am not able to replicate it in my dev servers.

    I am not sure if it is because of the different plugins that you are using or because of the different language that you are using in the dashboard.

    Please check your PHP error log to see if there are any error log entries. If yes then let me know and I can try to fix the issue.

    If you have access to another WordPress install then please try out the add-on there as well to see if you are able to replicate the issue there as well.

You must be logged in to reply to this topic.